Agenda

u zocht naar: theater, dans en film
6 evenementen gevonden

FFO17 Ladies Night: The Beguiled

Waar:
Kinepolis Oostende
Wanneer:
wo 13 sep 2017

Gastvrouw voor deze Ladies Night is dit jaar niemand minder dan Sandra Bekkari, bekend van haar succesvolle kookboeken ‘Nooit meer diëten’.

...

Lees meer

Riverdance 21

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 6 okt 2017

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar zullen ook worden op sleeptouw genomen en betoverd door de vele nieuwe elementen van de show.

Lees meer

Finale Miss Coast

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 14 okt 2017

FINALE AVOND MISS COAST BELGIUM 2017Een wervelende show met de 20 finalistes van Miss Coast Belgium in de hoofdrol! Défile in beachwear Nickey Nobel, Boetiek Guapa (De Haan) & Fashion Store (Jane & Joe). Tickets en info info@misscoast.be

Lees meer

Filmfestival Oostende 2017

Waar:
Kinepolis Oostende
Wanneer:
08/09 tot 16/09

Filmfestival Oostende is dit jaar ook terug in september en dat mag gevierd worden! Filmfans kunnen opnieuw genieten van nationale en internationale premières, de hoogtepunten uit het voorbije jaar Vlaamse film en pareltjes van arthouse cinema. Dit jaar is de Master niemand minder dan acteur Wim Opbrouck.

Lees meer

Dans Dans Dans!

Wanneer:
30/09 tot 05/11

Dans Dans Dans! is de naam van de fototentoonstelling waarin fotograaf Alex Vanhee drie dansstijlen in beeld brengt. De pakkende foto's van Slow, Ballroom en Popcorn nemen je meteen terug mee naar de jaren '70 en laten je die gouden jaren herbeleven. De foto's zijn te bewonderen in openlucht in de Langestraat en indoor in CC De Grote Post.

Lees meer

cc De Grote Post

Het R.T.T.-P.T.T. gebouw werd gebouwd tussen 1947 en 1953, naar een ontwerp van de Gentse architect Gaston Eysselinck (1907 – 1953) die zich op jonge leeftijd door Le Corbusier liet inspireren....

Lees meer