U bent hier

6 keer mosselen eten in Oostende

Mosselen eten aan zee is altijd een goed idee. Wij gingen via een bevraging op onze Facebookpagina op zoek naar de 6 beste adresjes om mosselen te eten in Oostende. Ontdek hier de favoriete mosselrestaurants van onze fans.

Kombuis

Goede mosselen zijn vers en van de beste kwaliteit . Veel meer dan knapperige groenten, wat kruiden en een heet vuur hebben deze beestjes niet nodig. “Wij soigneren onze klanten graag met een ruime portie van 1,3 kg.”

Lees meer

De Mosselbeurs

Hier waken ze nauwlettend over de kwaliteit van hun mosselen. Traditioneel kan altijd, maar voor een ‘specialleke’ ga je naar De Mosselbeurs. “Mensen kom graag terug voor de ruime keuze. Met wel 14 verschillende bereidingen heb je een vette kluif aan onze menukaart.”

Lees meer

De Kleine Garnaal

Wie houdt van klassieke mosselen plant best zo snel mogelijk een tripje richting De Kleine Garnaal. Ook hier verse groeten, goede mosselen en een heel klein beetje geduld vormen al jaren de gouden succesformule. “Veel verser vind je ze niet!”

Lees meer

De Amandine

Naast de klassieke bereidingen, vind je hier ook ‘mosselen Amandine’ terug op het menu. Bij de specialiteit van het huis krijg je een kreeftensaus met room geserveerd. Wie kan daar nu neen tegen zeggen?

Lees meer

De Foyer

Het uitzicht is er niet alleen geweldig, ook voor de mosselen blijf je hier terugkomen. Leuk is het menu voor 2 personen waar een fles wijn in de prijs zit. Want lekker eten hoeft niet duur te zijn.

Lees meer

Ocean

Een vast adres voor al wie verzot is op dagverse mosselen. Hoe je die het beste klaarmaakt? De chef van Ocean verklapt ons zijn truc: “Wij koken op een heet inductiefornuis. Je mosselen zijn immers het lekkerst als ze heel warm en kort klaargemaakt worden.”

Lees meer

Vertel het verder

Andere topevenementen

European Brassband Outdoor

Wapenplein

za 29 apr 2017, zo 30 apr 2017, ma 1 mei 2017

Simple Minds - Acoustic Live 17 UITVERKOCHT

Kursaal Oostende

vr 12 mei 2017

Oostende voor Anker

Haven Oostende

25/05 tot 28/05

MAYA Show

Kursaal Oostende

do 25 mei 2017, do 25 mei 2017

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen