Menu

U bent hier

5 toppers in Kursaal Oostende

Neem er alvast je agenda bij want als het van het Kursaal Oostende afhangt, ben je dit voorjaar niet vaak thuis!

An evening with Elvis Friends and Original Musicians

5 mei

2017 herinnert alle Elvis Presley fans aan een zwarte dag in de muziekgeschiedenis: de veel te vroege dood van hun idool in 1977, nu exact 40 jaar geleden.
Overal ter wereld zal, 40 jaar na zijn overlijden, hommage worden gebracht aan Elvis’ immense bijdrage aan onze populaire cultuur. Meerdere films, documentaires en muzikale releases staan in de steigers, maar uiteraard zullen ook talloze Elvis tribute concerten worden gegeven.

Lees meer

MAYA Show

25 mei

Ga mee met jouw grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisiebij: “Maya en de Pollenbollen”.

Lees meer

ABBA Gold

17 juni

ABBA Gold - The Concert Show - is de titel van de show, die de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny in een spetterende live enscenering dichtbij de mensen brengt. Deze internationale groep tourt inmiddels in meer dan 20 landen, inclusief Japan. Het ensemble bestaat uit speciaal geselecteerde musici en zangers, geauthoriseerd door de originele Abba leden, die deze show tot een ongeëvenaarde hoogte brengen.

Lees meer

Natalia - In My Blood

15 juli

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans. Zo zal de zangeres onder meer te zien zijn tijdens het derde seizoen van het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, waar ze liedjes van haar collega-artiesten Clouseau, Bart Peeters, Lady Linn, Isabelle A, Josje en Gers Pardoel naar haar hand zal zetten, en is ze ook terug coach in The Voice van Vlaanderen.

Lees meer

Footloose

26 juli t.e.m. 7 augustus

Laten we ook al even uitkijken naar de zomer, gewoon omdat het kan! Het succesverhaal van musical Dirty Dancing wordt opgevolgd door ‘Footloose’, de musicalversie van de iconische film met Kevin Bacon uit 1984. Het Kursaal houdt tradities in ere en brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen via projectie in het Nederlands en het Frans.

Lees meer

Surely Bassey

Kursaal Oostende

za 6 mei 2017

Simple Minds - Acoustic Live 17 UITVERKOCHT

Kursaal Oostende

vr 12 mei 2017

MAYA Show

Kursaal Oostende

do 25 mei 2017, do 25 mei 2017

Metallica in Symphony

Kursaal Oostende

vr 9 jun 2017

Jan Smit

Kursaal Oostende

za 10 jun 2017

ABBA Gold

Kursaal Oostende

za 17 jun 2017

Willem Vermandere

Kursaal Oostende

za 24 jun 2017

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen