Menu

U bent hier

5 toppers in Kursaal Oostende

Neem er alvast je agenda bij want als het van Kursaal Oostende afhangt, ben je deze zomer niet vaak thuis!

3D WORLD MAGIC & FUN

24 juni - 3 september

Van 24 juni tot 3 september komt de expo Yale 3D World Magic & Fun naar de Stad aan Zee. Naast de klassieke 3D-panelen waarin bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar, wordt dit jaar nog meer de kaart getrokken van de 3D-technologie. Vergeet jullie fototoestel niet!

Lees meer

K3 Show

26 augustus

Na het ongeziene succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan door Vlaanderen en Nederland! Ze kijken er naar uit om samen met alle meisjes en jongens in de zaal hun allermooiste liedjes en hun allergrootste hits te zingen. Uiteraard is het K3-ballet ook van de partij. Kom je mee zingen en dansen?

Lees meer

The Dublin Legends

30 september

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. 

Lees meer

Riverdance 21

6 oktober

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Deze nieuwe productie brengt een hele nieuwe generatie Ierse dansers van wie velen nog niet eens geboren waren toen Riverdance in 1995 in Dublin in première ging. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar zullen ook worden op sleeptouw genomen en betoverd door de vele nieuwe elementen van de show.

Lees meer

La La Land in Concert

22 oktober

Laat je onderdompelen in de wereld van de jazzmuziek en reis mee naar Los Angeles, de stad waar de romantisch musicalfilm zich afspeelt. De originele film, geregisseerd door Damien Chazelle en met acteurs Emma Stone en Ryan Gosling, wordt op groot scherm vertoond, terwijl een symfonisch orkest de met een Oscar bekroonde soundtrack van componist Justin Hurwitz live ten gehore brengt.

Lees meer

Brit Floyd - Immersion World Tour

Kursaal Oostende

za 28 okt 2017

Ghost Rockers

Kursaal Oostende

ma 30 okt 2017, ma 30 okt 2017

The Dire Straits Experience

Kursaal Oostende

za 4 nov 2017

Kim Wilde

Kursaal Oostende

do 9 nov 2017

ADAMO

Kursaal Oostende

za 18 nov 2017

Vrienden Voor Het Leven

Kursaal Oostende

za 25 nov 2017

SOULSISTER

Kursaal Oostende

za 2 dec 2017

Swan Lake

Kursaal Oostende

zo 3 dec 2017

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen