Menu

U bent hier

5 toppers in Kursaal Oostende

Neem er alvast je agenda bij want als het van Kursaal Oostende afhangt, ben je deze zomer niet vaak thuis!

3D WORLD MAGIC & FUN

24 juni - 3 september

Van 24 juni tot 3 september komt de expo Yale 3D World Magic & Fun naar de Stad aan Zee. Naast de klassieke 3D-panelen waarin bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar, wordt dit jaar nog meer de kaart getrokken van de 3D-technologie. Vergeet jullie fototoestel niet!

Lees meer

Brian Wilson Presents Pet Sounds

4 juli

We kunnen zonder overdrijven stellen dat Brian Wilson één van de meest invloedrijke componisten van de voorbije eeuw is. Hij is één van de meest gerespecteerde figuren in de populaire muziek en het creatieve brein achter een resem legendarische nummers uit de rockgeschiedenis. 

Lees meer

Natalia - In My Blood

15 juli

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans. Zo zal de zangeres onder meer te zien zijn tijdens het derde seizoen van het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, waar ze liedjes van haar collega-artiesten Clouseau, Bart Peeters, Lady Linn, Isabelle A, Josje en Gers Pardoel naar haar hand zal zetten, en is ze ook terug coach in The Voice van Vlaanderen.

Lees meer

Footloose

26 juli t.e.m. 7 augustus

Laten we ook al even uitkijken naar de zomer, gewoon omdat het kan! Het succesverhaal van musical Dirty Dancing wordt opgevolgd door ‘Footloose’, de musicalversie van de iconische film met Kevin Bacon uit 1984. Het Kursaal houdt tradities in ere en brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen via projectie in het Nederlands en het Frans.

Lees meer

Riverdance 21

6 oktober

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Deze nieuwe productie brengt een hele nieuwe generatie Ierse dansers van wie velen nog niet eens geboren waren toen Riverdance in 1995 in Dublin in première ging. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar zullen ook worden op sleeptouw genomen en betoverd door de vele nieuwe elementen van de show.

Lees meer

3D WORLD MAGIC & FUN

Kursaal Oostende

24/06 tot 03/09

Brian Wilson Presents Pet Sounds

Kursaal Oostende

di 4 jul 2017

Natalia - In My Blood

Kursaal Oostende

za 15 jul 2017

Footloose

Kursaal Oostende

wo 26 jul 2017 tot zo 6 aug 2017

Dinky Toys

Kursaal Oostende

za 19 aug 2017

PATRICIA KAAS

Kursaal Oostende

zo 17 sep 2017

The Dublin Legends

Kursaal Oostende

za 30 sep 2017

Riverdance 21

Kursaal Oostende

vr 6 okt 2017

Umberto Tozzi

Kursaal Oostende

za 7 okt 2017

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen