Menu

U bent hier

5 toppers in Kursaal Oostende

Neem er alvast je agenda bij want als het van het Kursaal Oostende afhangt, ben je dit voorjaar niet vaak thuis!

Herman van Veen

1 april

Schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vijf talen. In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York, Kursaal Oostende.

Lees meer

Kursaal Classics 2016 - 2017: Beethoven Symfonie 9 - Ode an die Freude

 2 april

Brahms ontdekte de tekst van het Schcksalslied in een boek van zijn vriend Albert Dietrich. Het gedicht heeft slechts twee strofen. De eerste beschrijft de zaligheid van de goden en de tweede het lijden van de mensheid. De première vond plaats op 13 oktober 1971 in Karlsruhe.

Dit concert maakt deel uit van het Kursaal Classics seizoen 2016-2017

Lees meer

Simply The Best - The Musical - The Tina Turner Story

8 april

Simply The Best, The Musical vertelt het verhaal van de muzikale carrière van ’s werelds meest succesvolle rockzangeres: Tina Turner! De spectaculaire show is de nieuwste productie van Bernhard Kurz, die eerder ook al hoogstaand eerbetoon aan andere wereldsterren bracht met projecten als ‘Elvis, The Musical’ en ‘The Beatles Musical’.

Lees meer

K3 Show

14-16 april

Na het ongeziene succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan doorheen Vlaanderen en Nederland!
Ze kijken er naar uit om samen met de meisjes en jongens in de zaal hun allermooiste liedjes en hun allergrootste hits te zingen. Uiteraard is het K3-ballet ook van de partij!

Lees meer

Els de Schepper - Red Mij!

21 april

De Schepper is terug! En hoe! Na een jaar cabaretstilte brengt ze nu niks dan de waarheid. Ontdaan van alle franjes. Ze ging een jaar op reis en dat bracht haar verder van huis en dichter bij zichzelf. Al die nieuwe indrukken en vragen bundelt ze voor jou in Red Mij*!

Lees meer

Footloose

Laten we ook al even uitkijken naar de zomer, gewoon omdat het kan. 

Met 20.000 bezoekers was de musical Dirty Dancing een succesverhaal in Kursaal Oostende. De organisatie blijft met de zomershow van 2017 in het genre van dansmusicals. De opvolger is ‘Footloose’, de musicalversie van de iconische film met Kevin Bacon uit 1984. Het Kursaal houdt tradities in ere en brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen via projectie in het Nederlands en het Frans.

Herman van Veen

Kursaal Oostende

za 1 apr 2017

Genesis Classic

Kursaal Oostende

do 6 apr 2017

K3 Show

Kursaal Oostende

vr 14 apr 2017 tot zo 16 apr 2017

Els de Schepper - Red Mij!

Kursaal Oostende

vr 21 apr 2017

Els De Schepper

Kursaal Oostende

vr 21 apr 2017

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen