Menu

U bent hier

5 redenen om Ostend Beach Festival niet te missen

Het Ostend Beach Festival is een stukje Tomorrowland aan de kust. Klein begonnen, maar jaarlijks groeit het festival en dat is ook te merken aan de spectaculaire line-ups. Dansen op diverse dancemuziek met de voeten in het zand, beter en heter wordt het niet!

Ontdek hier 5 redenen waarom je er ook deze editie zeker moet bij zijn!

1. Amnesia Ibiza

Dat Ostend Beach intussen een van de grootste beach festivals ter wereld is geworden, is ook de iconische discotheek 'Amnesia' uit Ibiza niet ontgaan. Zij komen met hun dj's naar Oostende om jullie te laten dansen op hun zomerse vibes.

2. dj’s, dj's, dj's, ...

Maar liefst 80 (inter)nationale dj's sieren de line-up. Het gaat van wereldsterren Jamie Jones en Green Velvet tot het beste wat België te bieden heeft in house, techno en urban dance music!

3. Sunset cruise

Wat Ostend Beach heeft, meer dan elk ander festival in België, is de beste locatie. Bovendien kan je op zaterdag en zondag om 19.00 uur uitvaren met de Franlis voor een feest op de zee. De headlining dj's van het festival nemen je mee voor een overgetelijke ervaring! 

Meevaren op de Sunset Cruise?

 

4. The Jane & Würst 

Op muziekvlak wordt de internationale top verwacht. Maar ook de foodies zullen op hun wenken bediend worden! Nick Bril van The Jane komt 2 dagen koken op het strand. Hij presenteert er tweesterrengerechtjes die je totaalervaring op het festival compleet maken. De Haute Dogs van Jeroen Meus beloven je maag goed te vullen om er weer een avondje tegenaan te kunnen!

5. Cocktails en gin tonics

Massimo Verhaeghe komt 6 unieke Gin Tonics en evenveel cocktails shaken op het strand. Aan een zomerse beleving dus geen gebrek op het Klein Strand!

KOM JE OOK MEE FEESTEN?

Wanneer
08/07 - 09/07

Waar
Klein Strand
8400 Oostende

Tickets
Zaterdag: € 44.00
Zondag: € 39.00
Combi: € 69.00
Weekend (combi + camping): € 89.00
Bestel je tickets hier

Openbaar vervoer
Kom met de trein, bus of tram naar Ostend Beach en je vakantie begint al van bij je vertrek! Stap uit aan Station Oostende en het festivalterrein bevindt zich slechts op enkele minuten wandelafstand.

Parkeren
Parking Visserskaai en Parking Churchill bevinden zich dichtst bij het Klein Strand.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder

Ook interesse in?

3 ontdekkingen op Dansand!

Buitenfestival voor hedendaagse dans

Op culinaire ontdekkingstocht in Oostende

Gastronomische restaurants in Oostende